Sunday, January 16, 2011

Road Trip

Aku sekarang berada di Wellington bersama family. Bertolak dari Hamilton pukul 7 pagi. Ingat nak bertolak awal lagi, pukul 4 to be exact, tapi silap kunci henset - lupa nak tick sunday, jadi bangun 6.30 bertolak pukul 7. Angkut anak2 terus masuk kereta dan zasss....

Road trip ni bukan apa, passport Aiman nak mati dah bulan 2 ni, sbb dah cukup 5 tahun. Sejak dtg NZ ( dah nak masuk 4 thn) x penah turun bawah lagi dari Turangi/Mt Ruapehu, so ni la masanya nak jalan. Aiman pun dah nak masuk sekolah 1/2 nanti.

560km +/-, 7 jam in total. Nanti aku cerita penuh... Esok nak pegi embassy.... dan jln2 Wellington




View Larger Map

4 comments:

Ijau D. Koceng said...

aku nak fridge magnet kiwi :)

devourment of souls said...

gua nak burung kiwi..

berteromber said...

gua pun..

wanwarlock said...

penat betul jalan2 dgn anak2 umo 5 & 3 ni!!! macam2 ragam, penat mak ayah. asyik kena marah saja ank2 aku sbb parents x sabaq.

ok bros, kalau betul2 nak aku boleh beli no hal.... kiwi ke sheep ke maori punya ke, boleh...