Tuesday, February 9, 2010

Moshpit tragedy...



Entry hari ni bukan kisah aku dgn gig.... Jauh sekali. Semasa aku browse myspes comments aku terjumpa iklan pasal 'record label' ni.

Sebuah Punk/Metal label dari Montreal, Canada yg mengamalkan 'pay-what-you-want-even-nothing' download concept.

Korang click kat band mana yg suka, then pergi ke download section and bayar sebyk mana yg rasa patut. Nak download free pun x pa.

X pasti berapa ramai yg bayar utk donlot, tapi 'label' ni mmg x buat hard copy of releases dan byk/mebe semua amik dari bands' myspace. Aku masih dok browse site ni, byk thrash/hc/punk. Old school... Belum donlot apa2 lagi.

Saja nak share dgn korang...

1 comment:

Abang Ben said...

kalau dah muka free.... heheheh...