Tuesday, March 9, 2010

Buat $$$ dengan Paid-to-promote.net

Aku dah byk kali try nak buat duit dgn internet ni, tapi setakat yg aku dpt sket je. Mmg aku x bleh nak buat duit byk. Dah byk benda aku try - iklan iklan (Bidvertiser, Chitika, Nuffnang, Adgitize etc.), Amazon  dan jugak yg lain lain mcm click iklan dapat $.

Kawan aku ada promote site paid-to-promote.net ni kat aku. Senang saja. Cuma masukkan kod dlm blog/site korang dan kalau visitors layan site minimum 10 saat, korang akan dpt USD$0.04. Minimum payout USD$0.10. Dia bayar 2 kali sebulan dan setakat ni aku dah dpt 2 kali bayaran - $1.38 dan $1.52. Tak la byk mana, tapi boleh la buat sket2.

Sebab tu la aku nak promote PPP.net ni kat sini, marilah ramai2 mendaftar. Oh, sementara tu, clik la iklan2 kat blog2 aku tu ya dan aku pun akan buat sama kat blog korang....


Get paid To Promote at any Location

3 comments:

Abang Ben said...

aku dah register reference hang. Boleh kaya dah?

wanwarlock said...

ya sudah bagus, nanti hg boleh jadi kaya mcm tauke swinging bowl... hehehe

seriously, x la dpt byk mana pun, mcm aku ckp la, boleh la buat topup nak beli brg kat ebay sam... hehehe

SkiD said...

Wah aku pun nak try daftar la...
anyway, thank pasal link blog aku...kita sama2 link le sesama kita...